Četvorica lakše povređena u četiri saobraćajke tokom noći u Beogradu

0
2487

Četiri osobe su lakše povređene u četiri saobraćajne nesreće tokom noći i rano jutros u Beogradu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Pri sletanju automobila s puta za Crvenki u 6.15 sati, mladić (22) koji je vozio kola zadobio je istegnuće vrata, te je prevezen u Urgentni centar.

U udesu, koji se dogodio u 4.41 časova na autoputu, kod skretanja za kvantašku pijacu, povređen je muškarac (31), i odvezen za Urgentni centar.

Jedan mladić (25) povređen je u saobraćajnoj nesreći u 3.44 časova u ulici Starine Novaka, na Paliluli, i prebačen u Urgentni centar.

U udesu, do kojeg je došlo u 19.15 časova na Avalskom putu, oko 30 metara posle semafora, povređen je muškarac (35) u svojstvu motocikliste, te je prevezen u Urgentni centar.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 86 puta, od kojih 14 na javnom mestu, a za pomoć su se javljali svi tipovi hroničnih bolesnika, od kojih najviše srčani sa bolom u grudima.

U Beogradu su se juče tokom dana dogodile četiri saobraćajne nesreće, od kojih su dve bila sa teškom traumom, dok je jedna osoba je teže povređena pri ubodu nožem.

Hitna pomoć juče je intervenisala 107 puta, od kojih 32 na javnom mestu, dodala je Macura.

Izvor: Blic

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here