Dopada Vam se dopada Severina i njen novi stil.

0
584

Severina polako, ali sigurno učvršćuje svoj status modne ikone – ona nas neprekidno oduševljava svojim kombinacijama, ponekada ekstravagantnim, ali češće onim nosiviim i urbanim, a ipak upečatljivim…

Lepa Splićanka uglavnom se odlučuje se za trendi i mladalačke kombinacije, koje dodatno naglašavaju njen vedar duh i vrcavu energiju. Seve je vremenom sve lepša i lepša i ne dozvoljava da joj godine “pomrse konce” i izmene njen upečatljiv i seksi imidž.

Najviše volimo Severinina street style izdanja – uvek tako u trendu, šik i uz dozu elegnacije, sa dobrim i kvalitetnim komadima garderobe. Čik im nađite zamerku!

Atraktivna pevačica može da izađe na crtu i modnim najboljim blogerkama na svetu, zar ne?

Poslednja u nizu njenih kombinacija nas je takođe osvojila – pre svega jednostavnošću. Seve je pokazala da su ponekad i 2 dobra odevna predmeta sasvim dovoljna da izgledate sjajno.

Ona se odlučila za balon suknjicu crno-belog dezena brenda Alice + Olivia i običnu crnu majicu, a kombinaciju je “razbila” teget trendi torbicom. Lepa frizura i naočare za sunce upotpunili su priču.

No, ono što je svima upalo u oči jesu Severine ekscentrične platforme brenda Stela Mekartni, a za tim su lude i slavne holivudske dame.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here