ERA: One preko 30 godina me i ne zanimaju, zato produžavam svoju „muškost“

0
255
http://www.biografija.org/

Mislili smo da je ludorijama Ere Ojdanića (69) došao kraj kad smo ga letos slikali kako se igra svojim polnim organom na moru, ali smo se očigledno prevarili. Nije se zaustavio, već je sad rešio da produži svog vršnjaka. I to za četiri centimetra.

– Ja sam čovek u punoj snazi. Što sam stariji, to sam bolji. Dokaz za to je što se samo klinke lepe za mene. One preko 30 godina me i ne zanimaju. Mlade devojke su nezasite, a trošile su me sve ove godine. Zato sam odlučio da produžim svoj ponos. Možda će nekome da zvuči ludo, ali detaljno sam se raspitao o tome. Neću biti prvi, a ni poslednji. U svakom slučaju, u svetu je to mnogo popularno, a ja sam svetski čovek. Tri, četiri santimetra nagore i super. Biću 30 godina mlađi, a slađi sam svakako – kroz osmeh kaže Ojdanić.

Operacija u Novom Sadu
Penis Za 3.000 €

Korekciju penisa estetski hirurzi rade u Novom Sadu, a za nju je potrebno izdvojiti 3.000 evra. Jedan od najboljih hirurga iz te oblasti je uradio čak 300 operacija. On je istakao da je njegov najstariji pacijent imao 60 godina, tako da će Era, ako legne na njegov sto, postati rekorder.

IZVOR: KURIR STARS

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here