Francuski sex, uživo

0
1469
Screenshot youtube.com

I Francuska ima svoju fatalnu Soraju kojoj voditelj jednog TV šoua nije mogao da odoli ne obazirući se na činjenicu da su uključene kamere. On je nasrnuo na starletu, usprkos tome što mu je ona jasno stavila do znanja da se udalji od nje.

Bizarni TV šou „Babinih 35 sati“ imao je nameru da sruši rekord najduže epizode u istoriji televizije i traje, kao što kaže samo ime, 35 sati. Sve je išlo glatko do trenutka kada je trebalo da glumci naprave rekapitulaciju pljačke Kim Kardašijan u Parizu.

Kim je glumila francuska starleta Soraja koja je momentalno postala predmet želje voditelja Žan-Mišela Mairea. On je po scenariju trebalo da je spase, ali njemu su se po glavi vrtele mnogo prljavije misli.

– Ajde, može jedan poljubac? – upitao je voditelj starletu, ali ona mu je hladno odgovorila da „nema šanse“.

On nije odustajao i nastavio je da insistira na poljupcu. Devojka je bila odlučna u nameri da napusti pozornicu bez poljupca, ali je onda usledilo nešto neočekivano. Voditelj je na silu poljubio starletu u grudi.

– Sada možemo da idemo iza scene – pokušao je da se našali, ali nakon maratona od 35 sati shvatio je da gledaoci nisu baš najbolje razumeli njegovu šalu, čak su ga oštro osudili i poručili mu da je izveo čist „sekusalni napad“.

VIDEO

(Izvor: Blic)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here