Horoskop – 17. januar

0
250
Foto: static.mondo.rs

Autor: Jovana Vilimonović

Ovan

Usredsredite se na planiranje obaveza koje imate. Držite se plana rada. Imate dosta energije i usmerite je na posao.

Bik

Provedite više vremena sa prijateljima i partnerom. Danas ste pomalo napeti, ali neka aktivnost može Vas oraspoložiti. Strastveni ste.

Blizanci

Posvetite se zdravlju više. Zapostavljate sebe zbog obaveza koje imate. Ne nervirajte se ako nešto ne stižete.

Rak

Strastveni ste. Udovoljite partneru i provedite malo više vremena sa njim. Posvetite se sportu ili šetajte više. Danas je bitno da Vam ne bude dosadno.

Lav

I danas su moguće rasprave u porodici. Napeti ste. Sve se to može lako rešiti ako se okrenete sportu, zabavnim stvarima.

Devica

Osećate se odlično, puni ste elana. Pokušajte da to raspoloženje zadržite do kraja dana. Danas je dobar dan za šoping.

Vaga

Zadovoljni ste sobom, trudite se da napravite balans između svojih potreba i zahteva drugih ljudi. Držite do sebe. Ne gubite vreme na nebitne stvari.

Škorpija

Imate višak energije. Iskoristite je kreativno ovog utorka, nemojte gubiti vreme nezanimljive stvari. Dobar je dan za posao.

Strelac

Nervozni ste, ali manje nego juče. Okrenite se sebi, bliskim ljudima, ne pričajte svima o svojim problemima. Nekad je bolje ako ste diskretni.

Jarac

Dobro ste raspoloženi danas. Očekujte neke vesti od prijatelja. Nemojte biti spori na poslu, nego se ubrzajte.

Vodolija

Osećate pritisak od nadređenog da morate sve savršeno da odradite. Bitno je da uradite najbolje što možete, da date svoj maksimum. Ne dozvolite drugima da prebacuju odgovornost na Vas.

Ribe

Bilo bi lepo da odete do rođaka koji žive na drugom kraju Vašeg mesta. Uradite nešto novo danas. Probajte makar neko novo jelo. Poradite malo više na komunikaciji sa drugim ljudima.

Izvor: Mondo

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here