Horoskop za 27. februar

0
275
Foto: static.mondo.rs

Vaš horoskop za danas, 27. februar, uzgleda ovako:

Ovan (21. 3. – 20. 4.)

Trenutno vam je najvažnije da održite finansijsku stabilnost. Ostale oblasti života pomalo zapostavljate. Radite ono što vam odgovara ne obraćajući pažnju na druge, što i nije tako pohvalno.

Bik (21. 4. – 21. 5.)

Porodica vam uliva sigurnost. Znate da uvek možete da računate na pomoć. Ako imate starije dete, verovatno ima ljubavni problem pa ga posavetujte. Značiće mu podrška. Zdravlje stabilno.

Blizanci (22. 5. – 21. 6.)

Na poslu je i dalje dobro. Ambiciozni ste, a i sigurni u sebe, što je uvek dobitna kombinacija. Na finansijskom planu nema prepreka koje bi vas dovele u ozbiljniji problem.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Danas ćete biti na visini zadatka. Maksimalno iskoristite nalet pozitivne energije i olakšavajuće okolnosti da lako dođete do onoga što vam je praktično nadohvat ruke. Zdravlje dobro.

Lav (22. 6. – 23. 8.)

Naredna dva dana će vam posao biti prioritet, a onda ćete napraviti neke promene. Poslovne obaveze ćete završavati van kancelarije. Počećete da se više viđate sa prijateljima.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Malo ste se smirili i odmorili tokom vikenda pa ćete ovu nedelju započeti rasterećeniji. Želje koje imate se mogu ispuniti ukoliko znate šta tačno hoćete. Ako niste sigurni, radite na tome.

Vaga (24. 9. – 23. 10.)

Iskorostite naklonost okoline u postizanju ciljeva. Imate moć da ubedite svakog u ono što hoćete. Odlična komunikacija. Manji dobitak. Ako ste u vezi ili braku, teško održavate taj odnos.

Škorpija (24. 10. – 22. 11.)

Povoljan dan za sve poduhvate koji imaju veze sa nekretninama. Šta god da ste imali na umu, slobodno započnite. U porodici vlada harmonija. Emotivno ste stabilni. Zdravlje dobro.

Strelac (23. 11. – 21. 12.)

Veći deo vremena na poslu ćete provesti zatrpani papirima, ali ćete konačno srediti ono što je trebalo i pre da uradite. Fokusirani ste na ono što radite pa su greške sve ređe. Generalno napredujete.

Jarac (21. 12. – 21. 1.)

Danas ćete imati prilike da otvorite dušu i kažete sve što ste želeli još mnogo ranije. To će povoljno uticati u rešavanju sitnih razmirica koje ste imali na emotivnom planu. Finansije stabilnije.

Vodolija (21. 1. – 19. 2.)

Pozitivno razmišljate što doprinosi povoljnim dešavanjima na svim poljima. Dokazali ste da su vaše odluke skoro uvek ispravne. Partner je u čudnom emotivnom raspoloženju. Zdravlje dobro.

Ribe (20. 2. – 20. 3.)

Još ste pod utiskom jučerašnjeg poznanstva. Nećete biti u potpunosti usredsređeni na posao. Novčani dobitak. Ako ste u vezi, postoji mogućnost da partner ode na kratko putovanje.

Izvor: Lepota i zdravlje

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here