„Koga nema, bez njega se može i mora“

0
258
http://ozonpress.net/

Šabana Šaulića, kralja narodne muzike, u novoj televizijskoj sezoni gledamo kao člana žirija šou-programa „Pinkove zvezde“, iako smo ga nekoliko godina ranije gledali na sudijskoj stolici u „Zvezdama Granda“.

S obzirom na to da je na neki način bio zaštitno lice „Grandovog“ muzičkog takmičenja i da se lepo družio sa kolegama u žiriju, očekivali smo da im nedostaje, ali je situacija ipak drugačija.

Pop pevačica Marija Šerifović priznaje za naš list da sadašnji sastav žirija u „Zvezdama Granda“ odlično funkcioniše i da niko ne treba ni da ode, ni da dođe u ekipu koja ruši rekorde gledanosti iz nedelje u nedelju.

– Da sedimo kao ranije, možda bih rekla da mi nedostaje. Sada kada smo ovako razdvojeni, ne nešto preterano, moram da budem iskrena. Ja njega izuzetno poštujem i cenim, ali ima ona stara: „Koga nema, bez njega se može i mora“ – poručila je Šerifovićeva za „Alo!“ i dodala da ne postoji šansa da „Pinkove zvezde“ budu gledanije ni u ovoj sezoni.

Nedavno je pevačica moćnog glasa obradovala fanove vešću da sprema novu pesmu, baladu koja će osvojiti njihova srca.

– Za ideju treba malo, ali za realizaciju treba dosta. Pogotovo zato što želim da ispratim uspeh prethodne tri pesme, ali možda i to nije dobro. Ako se oslanjaš na prethodne rezultate, onda nisi dovoljno opušten, ali verujem da će to biti nešto veoma dobro – zaključuje Šerifovićeva.

Marija nam je otkrila da je dobijala ponude da napusti žiri takmičenja „Zvezde Granda“, ali na to nije pristala.

– Dobijala sam ponude da pređem u druga takmičenja. Ne bih komentarisala da li je reč o novcu ili je nešto drugo u pitanju – ostala je tajanstvena Marija.

IZVOR: BLIC/DRAGANA IVANOVIĆ

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here