Liz Harli – Kao da nije u šestoj deceniji života

0
235
http://4euw4i17vsw42om1eh2xergdk4q.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2012/09/Liz_Hurley_472587j.jpg

Ona oduševljava mnoge širom planete. Glumica koja ima 51 godinu izgleda kao tinejdžerka i većina još uvek ne može da shvati kako to postiže. Njeno ime je Liz Harli.

Rođena je 1965. godine u Engleskoj. Dugi niz godina se bavila manekenstvom i bila zaštitno lice nekoliko kampanja. Upravo tada naučila je kako svoje telo da održava vitkim, što joj i danas pomaže da izgleda fenomenalno!

Dugi niz godina bila je u vezi sa Hju Grantom, međutim, raskinuli su 2000. godine. Ima sina Damjana Harlija, koji ima 14 godina i zajedno sa majkom se pojavio u seriji „The Royals“.

Znate je iz mnogobrojnih i najpopularnijih serija na svetu. Gledali ste je u „Project Catwalk“, „The Tomorrow People“, „The Royals, „The Human Face“, „Gossip Girl“, a poslednjih godina je veoma aktivna i na filmskom platnu.

Međutim, ono što svetski mediji vole da napomenu, sigurno više od toga u kojem novom projektu glumi, jeste to da izgleda odlično! I uvek se za njeno ime vezuje vitka figura. Zaista, Liz koja ima 51 godinu ima liniju na kojoj mnogi mogu da joj pozavide.

Kada se skine u bikini, oduševi, a njena linija gotovo da se ne razlikuje od one koju je imala u mladosti!

Izvor 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here