Maja Nikolić otkriva detalje iz prošlosti Aleksandre Radović

0
1021
http://tracara.com/wp-content/uploads/2016/10/aleksandra-radovic-maja-nikolic.jpg?41ff06

Domaća estrada već nedeljama diskutuje o raspravi članica žirija muzičkog takmičenja „Pinkove zvezde” Dare Bubamare i Aleksandre Radović.

Dok jedni zdušno podržavaju Radovićevu, ističući njeno obrazovanje i kompetenciju za ocenjivanje pevanja takmičara, pojedini poput Maje Nikolić na strani su folkerke iz Novog Sada.

Nikolićeva je rešila da progovori o detaljima iz Aleksandrine prošlosti, o kojoj ona ne želi da priča, samo da bi javnosti pokazala da se dotična folira i da nema pravo da pljuje po narodnoj muzici.

„Za mene je ona čist promašaj. Sve što je rekla Dara Bubamara za Aleksandru totalno je u pravu. Samo ću vam reći da je ona meni bila prateći vokal u bendu intenzivno tokom tri godine. Bila je udata za bubnjara mog benda, o tome se ne priča, ona to krije kao zmija noge, kao i što krije da je iz sela pored Šapca. Glumila je zvezdu, a tri godine je pevala samo i isključivo narodnjake. Ja sam u tom periodu pevala samo pop pesme, a nju sam plaćala 50 evra da bi pevala samo narodnjake. Radile smo svakog vikenda na jednom poznatom beogradskom splavu“, bez ustezanja je Nišlijka iznela do sada nepoznate detalje o koleginici.

Podsetimo i šta je Dara Bubamara nedavno izjavila: Aleksandra se pravi fina! Kao, ona je dama. Pa i ja sam dama koja ne da na sebe. Nije joj bilo dovoljno to što sam rekla da je njena publika vidljiva kao so u moru, nego sad i preko svojih ljudi pokušava da me prozove! Pa šta da kažem za ženu koja je pevala Stojine pesme i svirala harmoniku u Banovcima. Ona je harmonikaš, a sad mi nešto sere! Razvlačila je harmoniku za siću. Deset maraka je tražila.

Očekuje se Aleksandrina reakcija, ili ove prozivke neće komentarisati…

IZVOR: KURIR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here