“Mehanika emocija” u SUV vozilu upečatljivog dizajna

0
171
http://www.autoexclusive.rs/

“Mehanika emocija” u SUV vozilu upečatljivog dizajna, performansi i tehnologije su otelotvorenje autentičnog duha “Alfa Romea”

ALFA Romeo” je predstavio svoj prvi SUV model “stelvio” na Salonu automobila u Los Anđelesu – u “kvadrofoljo” ruhu.

“Mehanika emocija” u SUV vozilu upečatljivog dizajna, performansi i tehnologije su otelotvorenje autentičnog duha “Alfa Romea” – kažu sa ponosom u italijanskoj fabrici u kojoj od svog SUV prvenca očekuju mnogo – da postavi nove standarde u ovoj klasi.

Proporcije modela “stelvio” izražavaju snagu, dinamičnost i kompaktnost, što se ogleda u njegovoj dužini od svega 468 cm, visini od 165 cm i širini od 216 cm.

“Stelvio” je inače i ime najvišeg planinskog prevoja Italije. To je auto skladnih proporcija, jednostavnosti i visokokvalitetne površinske obrade.

Vozilo pokreće 2,9-litarski V6 BiTurbo benzinski motor sa 510 KS, nadahnut “Ferarijevim” tehnologijama i tehničkim rešenjima.

aut-alfa-3

Pogon na svim točkovima sa Q4 tehnologijom dizajniran je tako da vrši distribuciju obrtnog momenta u stvarnom vremenu.

Jedinstvena, revolucionarna tehnička rešenja, uključujući tehnologiju raspodele obrtnog momenta, za maksimalnu kontrolu vuče i integrisan kočioni sistem koji znatno skraćuje kočioni put na svakoj putnoj površini.

Iskustvo uzbudljive vožnje postiže se zahvaljujući ekskluzivnoj arhitekturi AlfaLinkTM vešanja, savršenoj raspodeli težine i izvrsnom odnosu snage i težine

aut-alfa-1

“Alfa Romeo” je potvrdio da će linija motora za model “stelvio” uključiti dvolitarski, benzinski turbo-motor sa 280 KS, sa osmostepenim automatskim prenosom.

PODACI

* 468 cm je dužina
* 216 cm je širina
* 165 cm je visina
* 510 KS je snaga motora

IZVOR: NOVOSTI.RS/ V.N.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here