Muzički spektakl u Skoplju: ENTER FEST od 29. Maja do 2. Juna!

0
72
Skoplje je spremno za novi muzički festival! A ako ste i vi željni dobre svirke, budite u glavnom gradu Makedonije od 29. maja do 2. juna, jer se upravo tada održava novi muzički spektakl – ENTER Fest! Fešta će se odvijati na dva stejdža, napolju i unutra u Sportskom Centru „Boris Trajkovski

Ljubitelji festivalskih žurki i odličnog zvuka uživaće uz svirku gotovo 40 najpoznatijih muzičara iz regiona. Na ENTER Festu će, između ostalih, nastupiti: Tamara Todevska, Era Ištrefi, Masimo Savić, Atomsko Sklonište, Dado Topić, Partibrejkers, Van Gog, Zemlja gruva, Marčelo, Divlje Jagode, Elemental, Neverne Bebe, Ničim Izazvan, Beni Non Stop, Kristina Arnaudova, Viktorija Loba, Aguševi orkestar, Vizija….

Festivalska priča ove godine zapoinje u Skoplju, a sledećih će se nastaviti u čitavom regionu – najavili su organizatori na prvoj konferenciji za novinare održanoj u Skoplju.

Petodnevna zabava će brojnim gostima iz svih susednih zemalja ponuditi kulturni, urbani život i pozitivne vibracije. Otrgnite misli od politike i razgovora koji nas razdvajaju – moto je ENTER Festa, čiji je glavni cilj spajanje svih ljudi koji žele da uživaju uz dobru muziku i odličnu festivalsku atmosferu.

Da sve besprekorno funkcioniše pobrinuće se više od 1.000 ljudi, koliko je uključeno u organizaciju ENTER Festa, a očekuje se prisustvo više od 200.000 posetilaca. Vrhunska tehnička oprema, specijalni svetlosni efekti, raspevaće i osvetleti celo Skoplje, zato nemojte propustiti da i vi od 29. maja do 2. juna dišete u ritmu ENTER Festa.

Karte su već u prodaji.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here