Nataša Bekvalac ubedljiva kao Draga Mašin

0
496

Pop zvezda Nataša Bekvalac, koja u mjuziklu Ljubiše Ristića igra ulogu srpske kraljice Drage Mašin izašla je na veliku scenu centra „Sava“ malo pre 21 sat, i sigurnom i tačnom glumom započela svoj pozorišni debi.

Prvi aplauz od pozorišne publike Bekvalčeva je dobila kada je zajedno sa horom pevala pesmu „Ljubav je zlo“, a kako predstava odmiče, čini se da je pevačica, uspela da pobedi tremu i da je tekst naučila do perfekcije.

Međutim, scena koju su svi čekali bila je ona u kojoj ubijaju Dragu Mašin, a koju je Nataša izvela ubedljivo. Pre njene poslednje scene, Nataša je otpevala solo deonicu, a ono što je mnogima upalo u oči je da je, Nata na trenutak zaboravila da je na daskama koje život znače, pa je njen solo nastup više ličio na njene nastupe u klubovima.

Nešto pre premijere, razgovarali smo sa poznatima koji su došli da podrže Bekvalčevu na daskama koje život znače.

– Nataša je izuzetan marketinški potez Ljubiše Ristića. Ona je izuzetno talentovana, mladi i lepa devojka koja ima puno scenskog iskustva. Ne znam zašto bi glumcima smetalo da se ona pojavi na ovoj predstavi – rekala je glumica Maja Sabljić nekoliko minuta pred premijeru mjuzikla „Tajna Crne ruke“.

– Nataša je zaista divna devojka. Znam da se za televizijsku emisiju ozbiljno priprema a kamoli za predstavu. Znam da će biti super i da neće imati tremu, jer je veliki profesionalac. U suprotnom, ne bi izašla i prihvatila ovu ulogu – rekala je Sanja Marinković. Osim njih, na premijeru predstave su došle Natašine sestre Kristina i Dragana, koja su donele veliki buket cveća.

– Došli smo da je podržimo. Imam veću tremu od nje. Glumci su je odlično prihvatili jer je ona deo ove ekipe. Ovde smo kao njena velika podrška i nadam se da će ovo sve super proći – rekla je njena sestra Kristina Bekvalac.

Izvor: Blic Foto: RAS Srbija

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here