„Ne pevam numere sa negativnim porukama“

0
221
http://www.24sata.rs/

Marko Bulat tvrdi da ne peva pojedine pesme Ace Lukasa i Saše Matića jer pozivaju ljude da se ubiju. Pevač objašnjava da vodi računa da na svojim nastupima ne postiče publiku na destruktivno ponašanje.

„Izbegavam da pevam numere mojih kolega koje nose izuzetno negativne poruke. Na primer, ne izvodim Lukasov hit ‘Zapišite mi broj’, jer ima stih ‘zar nikog nema da mi doda nož da se izbodem’. Ako pevam to, navodim nekog da uze nož da se iseče. Ja to ne želim“, rekao je Bulat za „Informer“ i dodao:

„Ako pevam pesmu Saše Matića ‘Nije ovo moja noć’, zbog dela ‘dam joj pušku u ruku, neće da me ubije’, opet pozivam na zločin… Ljudi moja, koja bre puška? Gde, bre, to da pevam ljudima koji su popili?“, zabrinut je pevač.

On takođe ističe da o tome vodi računa i kada stvara sopstvene pesme.

„Mnogo razmišljam o poruci koju moje pesme nose. Optužuju me da sam narkoman, a ja brinem o tome kakvu energiju šaljem ljudima. Verujem u Boga, svi smo grešni, pa i ja, ali se trudim da nikoga ne pozovem na zločin“, poručio je Bulat.

Podsetimo, pevač je nedavno bio u centru pažnje nakon što su, navodno, uhapsili njegovu suprugu zbog posedovanja kokaina.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ
IZVOR: BULEVAR B92

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here