Nesreća u Bulevaru, tramvaj raskomadao čoveka

0
370
https://www.srbijadanas.com

Beograd – Nepoznata osoba poginula je u utorak uveče nešto pre 23 sata u Bulevaru kralja Aleksandra kada je na nju naleteo tramvaj, pišu beogradski mediji.

Kako navode, nesreća se dogodila kod kafane „Lipov lad“.

Iz Hitne pomoći navode da je „u saobraćajnoj nesreći u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu poginula je jedna osoba u 22.50“.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da su „nepoznate okolnosti dovele do smrtnog ishoda i da će istražni postupak utvrditi razloge“.

„Blic“ piše da je reč o muškarcu srednjih godina koji je najverovatnije pretrčavao Bulevar van pešačkog. U tom trenutku na njega je naleteo tramvaj koji se kretao iz pravca centra grada ka okretnici u Ustaničkoj ulici.

Oni navode da je tramvaj je muškarca odneo oko sto metara uzbrdo od mesta udara.

Lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt.

„Novosti“ pišu da je muškarac „iskočio iz prvog vagona duplog tramvaja i pao ispod drugog“, da ga je tramvaj raskomadao i da su „delovi tela bili rasuti u dužini od 200 metara“.

Prema rečima dežurnog dispečera GSP-a, muškarac se nalazio u dupliranom tramvaju na liniji 7 i na stajalištu „Lion“, čovek je nasilno otvorio vrata i ispao iz tramvaja.

„Putnik je iskočio kad je tramvaj počeo da se kreće u smeru ka okretnici u Ustaničkoj. Vozač nije ni primetio da je prilikom skoka potpao pod drugi vagon, koji ga je potpuno isekao,“ potvrdio je „Novostima“ dispečer GSP-a.

Takođe, list piše da je poginuli čovek navodno bio u alkoholisanom stanju.

Izvor: B92

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here