„Pa šta ima da su gu*im na jahti? Radije bih u senu!“

0
224
http://www.svet.rs/

Lepa Lukić gostovala je kod Sanje Marinković u emisiji „Magazin IN“ i tom prilikom pričala i o temi koja se povela, a reč je o vođenju ljubavi. Iako su mnogi mislili da Lepa neće želeti da priča na ovu temu, ona je kroz smeh otkrila detalje:

Na pitanje da li bi više volela da vodi ljubav u senu, ili na jahti, Lepa je rekla:

– Pa šta ima da su gu*im na jahti? Radije bih u senu, nego na jahti. U bivšem vremenu, ne sad. Sad ne bih ni u krevetu. Pošto sam rođena na selu, bilo je i toga. To je ono što je logično za mene. Ovo moderno danas, to ništa ne znam – rekla je Lepa i izazvala smeh u studiju.
omot-ps-1

Podsetimo, pevačica već 16 godina uživa u ljubavi sa biznismenom u penziji Milanom Milanovićem, a javnosti ga je predstavila tek pre tri godine. Iako ne želi da priča o ljubavi sa čovekom koji je godinama radio u Kanadi, pa ga je uspešno krila, sada, kada je Milan u penziji, mnogo češće su zajedno, jer se njen dragi vratio u Srbiju.

Dok Lepa peva po belom svetu, Milanović, uglavnom uživa u Jagodini.

– U mom braku je sve kako treba, ali ne volim mnogo da pričam o mužu i da ga eksponiram. Je l‘ treba da ga metnem na tacnu da ga svima pokazujem? Nismo mi balavci, ne treba nam to. On se ne meša u moj posao, to je dobro i mi tako funkcionišemo. Kada bi mi se mešao, mi ne bismo sastavili ni dva meseca. Hvala bogu, on voli da ja pevam. Često kaže: „Ja bih bio nedavno je rekla Lepa i time otkrila razlog zbog kojeg bi odmah podnela papire za razvod.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/RAS SRBIJA
IZVOR: BLIC ONLINE/

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here