Pozitivna energija sa Royal Fashion Night-a

0
282
http://www.cigota.rs/

Voleti. Nesebicno davati sebe kroz sve sto umemo, kroz sve sto mozemo.

A da mozemo jako mnogo ako smo spremni dati makar samo mali delic sebe, uspeli smo da pokazemo dogadjaje kao sto je protekli Royal fashion Night.
Toliko pozitivne energije ucinilo je da ta noc organizovana u Belgrade City Hotelu, zablista dovoljno jako da se oseti velika dobrota svih prisutnih, koji su bili spojeni u jedno maestralno vece svojim prisustvom, svojim od srca dobrocinstvom.

Prisutni su imali fantasticnu priliku da isprate reviju predivnih kreacija nase poznate kreatorke Milene Radovic I uzivaju u fascinantnim modelima nase kuce kao I plesu ( ….dodati ime plesne grupe). Ostatak veceri je predstavljao pravi prijateljski susret medju zvanicama I posetiocima koji su nesebicno omogucili nasi sponzori I veliki prijatelji kao sto su Zlatiborac, Pexon Team I Vinarija Kovacevic.

Royal fashion Night je na jedan suptilan nacin uspeo da velikim I nesebicnim okupom bude veci od teske teme koju je pokrivao- problem I patnje izazvane nasiljem u porodici, pruzi pomoc onima kojima je to jako potrebno I vrati osmeh na lica koja to zasluzuju.

Nastavljamo sa ovakvim dogadjajima I nadamo se srcanom odazivu kao sto smo imali na ovom dogadjaju .

Humanost pre svega!

Autor: Mirjana Djordjevic

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here