Privlačno, a nema veze sa seksom

0
360
http://www.atvbl.com/wp-content/uploads/2014/11/zavodjenje-muvanje.jpg

Vi mislite da niste seksi, ali njemu jeste:

Mi smo pitale, a oni su rekli i razbili večni kliše da ih kod devojaka privlači samo njihovo telo. Izdvojili smo listu najčešćih odgovora na pitanje koja je to obična stavar, osobina ili nešto drugo što ih najviše privlači a nema nikakve veze sa seksom.

Podsetnik na dlanu
Često su to neke banalne stavri koje su presudne kod momka kada mu se sviđa devojka. Jedna od tih „banalnih“ stvari, je navika da brojeve, poruke, dešavanja zapišemo na ruku kako bi nas podsetile na vreme da imamo neku obavezu. Razlog zašto ih ovo toliko privlači je neobjašnjiv, priznaju, pa ne bi bilo loše da s vremena na vreme zapišete nešto na dlan.

Ignorisanje
Iako je to možda mač sa dve oštrice, mnogi od njih su ovo objasnili na jedan kompleksniji način. Njima je jednostavno toliko privlačno kada gledaju svoju devojku kako je posvećena nečemu toliko da uopšte ne obraća pažnju na njega.

Čarape do članaka
Poznato je da se nekada zahtevalo da žene ne pokazuju članke jer se smatralo da tako zavode muški pol, pa je verovatno to razlog što ih čarapice ove dužine toliko pale.

Čoker ogrlice
Trend iz 90tih se vratio na velika vrata i planira da se zadrži na modnoj sceni. Čokeri su sada dobili širu dimenziju pa nisu samo oni klasični crni, već su raznih materijala, boja, dezena i oblika. A zašto ih toliko privlače? Verovatno zato što stavljaju akcenat na vrat, jednu od omiljenih ženskih delova tela svakog muškarca.

Zevanje i istezanje
Mnogi od njih su naveli da ih kod devojaka često privuče zevanje i istezanje. Devojku smatraju slatkom, atraktivnom i veoma seksi.

Način na koji izgovarate njegovo ime
Mnogi muškarci navode da ih ženski glas često puta dovodi do ludila, pa i ne čudi kada takvim glasom izgovarate i njihova imena.

Strije
Ko bi rekao. Ali strije smatraju privlačnim i na krupnijim i na mršavijim devojkama, a još ako su jasno vidljive, to će ih definitivno oboriti s nogu.

Visoke devojke
Da ih ne privlače devojke iznad 180cm potpuna je laž, potvrdili su mnogi.

Devojke koje ih vole
Kada mu jasno date do znanja da se i on vama dopada i da vam se sviđa, gotova stvar!

Devojke sa kačketima
Mnogi navode da muški svet privlače isključivo suknje, haljine i klasično žensko odevanje, ali oni to demantuju. Postoji neverovatna privlačnost koju ne mogu da objasne zašto ih toliko pali kada devojka nosi kačket ili se sportski obuče.

Pametnije žene
Ako vam prizna da mu se sviđa što ste pametniji od njega, to znači da ste ga osvojili!

IZVOR: COSMOPOLITAN/MILANA BULATOVIĆ

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here