SAŠA MIRKOVIĆ USPEŠNO OSTVARUJE SVOJA PRAVA! Lukasov hit zabranjen na Grandu, izbrisan sa Youtubea

0
242

Nekadašnji menadžer Ace Lukasa, Saša Mirković, podneo je tužbu protiv više lica, uključujući i njegovog nekadašnjeg prijatelja i saradnika Aleksandra Vukasnovića to jest Ace Lukasa, zbog neovlašćenog objavljivanja materijala na Jutjubu.

– Tužio sam Lukasa, KVZ music i Petra Boračeva iz Bugarske, koji su mi pokrali prava i bez moje saglasnosti emitovali i naplaćivali od Jutjuba novac za prava koja pripadaju meni. Drugim rečima pokrali su me i izvršili krivično delo piraterije, za šta će tek dobiti krivičnu prijavu. Uz tužbu kod našeg pravosuđa, ovo društvo će biti tuženo i kod međunarodnih sudova. Osim toga hoću da naglasim da ću tužiti svakog ko mi pokrade prava. Na primer, Grand produkciju i još neke TV stanice kod nas i u regionu, kao i sve klubove i institucije preko kojih Lukas nastupa i naplaćuje svoje usluge u kešu ili preko žiro računa, a to mora da se utvrdi – izjavio je Mirković.

Ovo nije prva tužba Mirkovića protiv Ace Lukasa. Pre dve godine, podsetimo, Mirković je dobio Lukasa na sudu zbog izdavanja menica bez pokrića.

Izvor: Glamurpress.com

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here