Šeron Stoun još uvek pleni svojim izledom!

0
428
http://www.svetplus.com/images/vesti/229728966.jpg

Iako je na pragu sedme decenije, poznata glumica Sharon Stone (59) nas je oduševlila svojim izgledom, ali i odevnom kombinacijom koja se zasniva na miksu basic komada, kao što su jeans, moto jakna i jedan veliki šešir!

Odavno nismo imali priliku da vidimo poznatu glumicu Sharon Stone, a sada smo saznali da je glavni razlog njenog kratkog odsustva iz medija rad na novim projektima.

Naime, Sharon poslednjih nekoliko meseci provodi na setu, na kome svakodnevno snima naporne scene za potrebe novog filma “A Little Something for Your Birthday”.

Čini se da vraćanje svojoj najvećoj ljubavi- glumi, izuzetno prija zvezdi jer smo primetili da, iako je zagazila u 59. godinu života, ona izgleda bolje nego ikada.

Plavokosa lepotica je prvi slobodan dan iskoristila za šetnju Los Aneđelesom kada nam je predstavila kul i ležernu odevnu kombinaciju, ali i svoj odličan izgled, na kome joj i mlađe dame mogu pozavideti.

Vidno zadovoljna, Sharon je sate provodila u šetnji i poseti losanđelskih kafića, a za celodnevno kuliranje po gradu odabrala je da ponese jedan kežual look.

Za ovu priliku, popularna glumica se okrenula nonšalantnim komadima, te je uparila skinny jeans i belu bluzu nešto dubljeg dekoltea, koji je krasila efektna zlatna ogrlica.

Ovaj look Sharon je začinila kožnom moto jaknom, kratkim čizmicama i šeširom, a nama se posebno svidela plavo-crna marama koju je, kao prava moderna dama, glumica vešto svezala oko kukova.

IZVOR: ELLE.RS

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here