Šta se desilo kada je „Prle“ upao „Radovanu“ na predstavu

0
559

Dva velika čoveka i glumca, i NJIHOV SUSRET na sceni koji će se pamtiti

“Zoran je Prleta, Tihog i Mrkija nazvao – Tri praseta. E onda je na sceni pričao i kako je sreo Prleta na ulici. Kao – Zdravo druže Prle a ovaj mu, kao rekao – “Marš u …” I onda nije znao da li da piše pisma televiziji”, ispričao je davne 1993. godine Dragan Nikolić u emisji “Nivo 23″.

Nikolić je rekao da su mu to prepričali iz bifea Ateljea 212, i da je on rešio da iznenadi Zorana na sledećoj predstavi.

Svi ostali glumci su znali da ću ja ući na scenu sem njega. U tom trenutku kad je on to ponovo rekao u predstavi, ja pokucam na vrata. Uđem privatno obučen i kažem – Druže Radovane mene su poslali sa televizije da se izvinim”, prisjećao se čuveni Gaga.

On je rekao da mu je Radmilović samo rekao – “Prle!” i pao u nesvest.

”Znao sam ja da on sad kad je pao u nesvjest smišlja šta će da mi uradi i brže bolje sam zbrisao sa scene. Tako da on kad je ustao rekli mu da je bio Prle a on upitao – A gde sam ja bio?”, ispričao je Nikolić.

Evo šta je o tom susretu još rekao Dragan Nikolić u intervjuu pre više od 20 godina. Jedan neobičan susret dvojice velikih srpskih glumaca koji će nam večno ostati u sećanju.

Izvor: CRTANI FILM

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here