Subota u Beogradu posvećena mladima, Amy i pozorištu

0
911

Ako volite muziku Amy Winehouse i u Beogradu ste, evo sjajne prilike da se družite, zabavite i pomognete da Srbija dobije pozorišni spomenik posvećen ovoj umetnici, a mladi priliku da rade i stvaraju.

Piše: Danas Online

Ove subote, od 20.00h, Reflektor teatar organizuje druženje posvećeno Amy Winehouse na dve lokacije u Beogradu. Uz saradnju sa «The Three Carrots Irish Pub» i prodavnicom i galerijom «LEILA Records», proslaviće međunarodni dan mladih uz upoznavanje sa novom predstavom Reflektor teatra, «Back to Amy».

Te večeri, imaćete priliku da se ponovo prepoznate u pesmama ove umetnice, a u «The Three Carrots Irish Pub-u», čak i priliku da otpevate neku od njenih pesama, pa i da probate neki od Amy koktela. Biće postavljena i kutija za donacije za predstavu.

Usamljenost, depresija i zloupotreba droge i alkohola radi bega od istih, bili su problemi sa kojima se Amy susretala i glavne su teme kojima se vodi buduća predstava, koja neće biti samo o Amy, koliko i o samom umetniku, načinu na koji on sav bol ili ljubav pretvori u umetnost, kao i o svim mladim ljudima sa istim problemima.

Međunarodni dan mladih, obležava se 12. avgusta i potekao je od UN 1999. godine. Svake godine ovaj dan ima drugačiju tematiku, od mentalnog zdravlja do društvene pravde i sprečavanja nasilja.

Reflektor teatar je nezavisna omladinska pozorišna produkcija, izrasla iz pozorišnog programa organizacije Centar E8. Do sada su realizovane 4 predstave, koje je gledalo više od 25.000 ljudi. Tu pozorište nije zgrada, već ga čine ideje i ljudi, čiji je cilj da se što više uključi publika u stvaralaštvo i produkciju predstava.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here