TASOVAC BI STARU FOTELJU! Predložen za direktora Beogradske filharmonije

0
312
Foto: Nspm

Upravni odbor Beogradske filharmonije danas je Ministarstvu kulture i informisanja, posle sprovedenog konkursa, predložio da se za direktora Filharmonije izabere Ivan Tasovac
Upravni odbor Beogradske filharmonije (BF) danas je Ministarstvu kulture i informisanja, posle sprovedenog konkursa, predložio da se za direktora Filharmonije izabere Ivan Tasovac, objavljeno je na sajtu BF.

Na konkurs, raspisan 10.novembra, stigle su prijave dvojice kandidata, Tasovca, koji je nekada bio direktor BF (2001-2013. godine) i Ljubiše Jovanovića, redovnog profesora flaute na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu i nekadašnjeg člana Filharmonije (1998-2004). Upravni odbor Filharmonije je 12. decembra obavio razgovore sa oba prijavljena kandidata, u prisustvu zainteresovanih zaposlenih.
Oni su, takođe, uputili pitanja kandidatima koji su na njih odgovorili. Posle toga, Upravni odbor je održao sednicu, na kojoj je utvrdio konačnu tabelu sa bodovima kandidata i mišljenje o njima.

Mišljenje Upravnog odbora i zaposlenih o kandidatima kvantitativno je izraženo brojem bodova, kojih je ukupno 100, a njihov broj je bio unapred određen pravilima konkursa.

Kriterijumi za bodovanje bili su rukovodeće iskustvo, profesionalna biografija, kvalitet predloženog programa rada i razvoja, rezultat glasanja zaposlenih i utisak na intervjuu.

Izvor: Tanjug INFO/FoNet / Opozicionar

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here