Vanja Mijatović VS Sergej Trifunović

0
468
http://cdn.tf.rs/

Sergej Trifunović je nedavno napustio humanitarnu reviju jer mu se nije svideo muzički program priređen tom prilikom, koji je izvodila Grandova pevačica Vanja Mijatović.

U trenutku kada je počela da peva, Sergej je napravio neodobravajuću facu, skočio je i odmah napustio reviju.

Povodom tog incidenta, Grandova pevačica se oglasila na svom fejsbuk profilu, gde je između ostalog navela da je razočarana što Sergej, kao umetnik, nema razumevanja za njen umetnički rad.

Prenosimo njeno javno saopštenje:
Postovani prijatelji, novinari, saradnici…Pre svega zelela bih da istaknem da je ovo javno saopstenje zapravo jedini trenutni dostojan vid mog obracanja svima Vama koji me neprestano obasipate porukama podrske, paznje ali i pitanjima u vezi jucerasnjeg objavljenog skandala sa nasim cenjenim i mogu slobodno da kazem i dalje jednim od mojih omiljenih glumaca Sergejem Trifunovicem.Zao mi je sto u svetu razlicitosti i dalje tezimo za osudama neceg sto odbijamo da razumemo ako vec nemamo potrebu nesto da prihvatimo i uvazimo. A pogotovo kada je rec o umetnosti pa jos kad ona nailazi na nerazumevanje nekog ko je i sam umetnik. Muzika odavno ne poznaje granice i uvek se delila na dobru i losu. Percepcija dozivljaja i karakterisanja neceg da je lose ili dobro je uvek stvar individualne prirode coveka. S’ toga Sergej ima potpuno razumevanje sa moje strane sto mu se ne dopada muzika kakvu ja interpretiram. Nastalim „skandalom“, nazalost izazvanim demonstrativnim Sergejevim gestom, doveli smo u pitanje sustinu tog okupljanja i na momente potisnuli humanost koja je zapravo te noci jedino bila vazna. Nakon svega nadam se da ce Sergej umeti na pravi nacin da protumaci moje saopstenje i da ce me pozvati bar na premijeru njegovog sledeceg filma ili predstave.I molim Vas ne zaboravite Maria Jurisica SMS 188 na 3030
Srdacno Vasa, Vanja Mijatovic

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ/MARKO STEVANOVIĆ

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here