Viktorija Bekam za „obične“

0
330
http://www.nadlanu.com/upload/thumbs/images/articles/2013/10/26/viktorija%20bekamm_1382776609_670x0.jpg

Pevačica i uspešna modna kreatorka Viktorija Bekam, najavila je novu kolekciju. Ali ovog puta, Viktorija je dizajnirala modele za jednu malo drugačiju ciljnu grupu.

Naime, najnovija kolekcija supruge Dejvida Bekama biće dostupna i “običnim smrtnicima” koji obično ne mogu sebi da priušte brendiranu garderobu. Dobra vest za sve one sa malo “plićim džepom”- moći će da ponesu poneki komad poznate dizajnerke.

Inspiraciju za najnoviju kolekciju Viktorija je pronašla u svojoj poslednjoj liniji “VVB”, a njeni modeli će biti dostupni u radnjama američkog lanca “Tagret” u aprilu naredne godine.

Na svom Instagram profilu kreatorka je objavila fotografiju u beloj košulji jednostavnog kroja i crnim pantalonama, kojom najavljuje novu kolekciju.

– Izuzetno sam uzbuđena što mogu da najavim moju novu liniju u saradnji sa brendom “Target”, koja je inspirisana “VVB” kolekcijom i naći će se u prodaji u aprilu 2017. – napisala je Viktorija.

Ovim potezom, Bekamova se pridružila dugoj listi modnih dizajnera koji su kreirali ograničene kolekcije specijalno za “Target”, kao što su Piter Piloto, Filip Lim, Karolina Herera, Misoni i Dajan fon Firstenberg.

IZVOR: GLORIA.RS/M.G.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here