VUČIĆU: SRAM VAS BILO, KO STE VI DA NEKOM DAJETE ILI NE DAJETE NOVAC

1
31224
Foto: N1

Poslanica Demokratske stranke Gordana Čomić burno je odreagovala na izjavu premijera o ženama koje ne žele da rade pa zbog toga rađaju decu.

„Kakve veze imaju socijalna davanja sa izborom žene da rađa ili ne?

Ko ste vi da „dajete“ ili „ne dajete“ novac, sram vas bilo.

Svako socijalno davanje je po zakonu- ako vam se ne sviđa zakon, menjajte ga, ako se zloupotrebljava zakon, kažnjavajte, nemate nikakva prava da vređate žene diskvalifikacijama o njihovom pravu na izbor, izjavljujući da one rađaju zato da bi „uzimale pare iz budžeta“.

Da li ste vi lično zaradili te pare?

Da li ste pitali žene da li rađaju namerno, zato što su lenje, da bi živele od 15.500 dinara mesečno?

Ništa vi nikom ne dajete!

Samo bahato i sramno vređate ko kog vam padne na pamet jer smatrate da vam se tako može.

Ne može.

Sram vas bilo.“

 

 

comic-tekst

 

(izvor: Opozicionar)

1 KOMENTAR

  1. Pismo Gordane Comic upuceno je predsedniku Vlade RS. Srbija nema nikakvog premijera, ovo nije parlamentarna monarhija kao Velika Britanija. U ustavu lepo piše predsednik Vlade. Nije jasno zašto u naslovu navodite nesto suprotno od onoga sto lepo pise u pismu. Prava je epidemija upotrebe nepostojecih zamenica i glagola u našem svakodnevnom životu. Kao na primer izmišljeni glagol odreagovati, ili izanalizirati. Moze se samo reagovati i analizirati. A vi mediji snosite veliku odgovornost za dalje sirenje nepismenosti međju vec nepismenim narodom. Postaje nevažna informacija, kada se vidi tolika kolicina nepismenosti, da se ista prenese.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here