Za Lepu Brenu one nisu snajke!

0
565
http://tanjuginfo.rs

Boba i Lepa Brena su na porodičan način proslavili 25 godina braka – tako što su sinove i njihove devojke poveli na putovanje! Bili su u Dubariju, pa na Tajlandu, onda u Hong Kongu i na kraju u Rimu, a u subotu su sleteli nazad u Beograd.

Lepa Brena Instagram

„Na ovom putovanju smo se odmorili i uživali. Pošto nismo otišli na bračno putovanje onda kada je trebalo, sada smo ispunili sebi želju posle 25 godina. Samu godišnjicu smo proveli na vrlo jednostavan način. Nadoknadili smo izgubljeno vreme koje nismo provodili sa našom decom. Zbog svakodnevnih obaveza, ostali smo željni naše dece, a sada smo sebi ispunili želju, a poveli smo i njihove devojke. Posebno mi je drago što sam na ovom putovanju imala dobro pojačanje, i sada su momci bili brojniji, ali nisam kao i obično bila u manjin“, rekla je slavna pevačica za „Alo“.

Lepa Brena Instagram

Ona je uz osmeh otkrila da li „snajkama“ deli savete..

Lepa Brena Instagram

„Ja ih još ne zovem snajkama, zovem ih imenom. Smatram da je važno da ih momci vole i da se dobro slažu, a šta ću ja da mislim, to nije bitno. Druželjubiva sam i nekako mi celog života nedostaje žensko društvo. Volim da su njihove devojke pored mene i nadam se da će naš odnos uvek biti dobar, baš onakav kakav treba da bude. Prilično delim savete i nadam se da će im nešto od svega toga ostati u glavi“, istakla je Brena.

Izvor: Mondo

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here