„Žbun“ se vraća na velika vrata

0
220
http://www.24sata.rs/resources/images/0000/028/474/wax_1000x0.jpg

U pitanju je večna dilema mnogih devojaka – da li depilirati intimne delove ili ne? Ako je verovatni magazinu „Tatler“ u koji se kunu slavne osobe, slobodno možete da zaboravite na brijač i vosak.

Ako je verovati reklamama, svi bismo trebali da naše intimne delove držimo savršeno depiliranim, ali sudeći po bibliji slavnih, magazinu Tatler, „žbun“ se vraća na velika vrata i neće nestati u skorije vreme.

Magazin tvrdi da je žbun ponovo „in“ zahvaljujući brojnim poznatim ličnostima kao što su Majli Sajrus i Lejdi Gaga za koje je uklanjanje dlačica stvar prošlosti.

Tatler navodi da je brazilska depilacija deo „srećnijih vremena“ kada smo bili opsednuti depilacijom jer nismo imali nikakvih briga, a kao inspiraciju za povratak dlačica navodi žbunaste obrve Kare Delevinj.

„Devojke su skidale sve ili ostavljale takozvanu pistu za sletanje na svojim intimnim delovima. Međutim, ako obrve mogu da budu bujne i guste, zašto ne bismo imali i žbun tamo dole?“, piše magazin.

Međutim, zahvaljujući brojnim poznatim holivudskim zvezdama, žbun je ponovo u modi.

Brijanje intimnih delova poslednjih meseci je prilično vrela tema, a lepotice kao što su Kameron Dijaz i Gvinet Paltrou sve češće ukazuju na sve prednosti „prirodnog stila“.

Kako će muškarci odreagovati na povratak ovog trenda – ostaje da vidimo.

IZVOR: 24SATA/DAILYSTAR/UROŠ JELIĆ

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here