Ženski rituali

0
225
http://zena.blic.rs/data/images/2011-11-14/21128_lice_630x0.jpg?ver=1455658865

Ujutru, kada se žena probudi, nevezano za njen status u društvu, činjenicu na to da li je majka ili nije i kakvog je materijalnog stanja, postoje određene stvari koje svaka dama želi.

Njen odraz u ogledalu mora biti perfektan. Njena silueta mora da zadovoljava sve standarde. Njeno lice mora biti kao sa reklame. Sve pod konac da bude, inače kreće nezadovoljstvo. Žena mora da brine o sebi i treba da se pokaže svaki put u najlepšem izdanju. Jedino… pojam lepote je relativan. Šta je ono što treba jedna žena da uradi kako bi u svakom društvu ostavila dobar utisak? S druge strane koje su to intervencije kojima se treba podvrgnuti samo kada zaista postoji potreba?

Nega lica
Žensko lice treba da odiše svežinom. Briga i ljubav prema sebi pokazaće to vrlo jasno. Čišćenje lica spada u osnove nege. Ukoliko je vaše lice postalo više zahtevno u odnosu na period kada ste imale 20-ak godina, postvetite mu malo više pažnje. Mikrodermoabrazija će otkloniti mrtve ćelije sa vašeg lica ni manje ni više, nego uz pomoć dijamanske sonde. Anti age tretman će u velikoj meri pomoći. Ukoliko ste nekada imale problem sa licem koji je prouzrokovao ožiljke, razmislite o dermapen tretmanu.

Nega tela
Svaka žena želi da izgleda fantastično i da ima telo dvadesetogodišnjakinje. Ukoliko vas priroda nije nagradila da telo malo zategnete aerobik vežbama, treba da počnete da razmišljate o posebnim tretmanima tela kojima ćete postići fantastične rezultate. Omiljena i najrasprostranjenija među ženama je anticelulit masaža. Na ovaj način se smanjuje obim noge koja se u isto vreme je “produžava“, a uklanjanje celulita je na ovaj način zagarantovano. Tretmane poput kavitacije možete da koristite kao samostalne ili dopunske.

Ukoliko pak postoji potreba za estetskim korekcijama poput podizanja grudi ili povećanja grudi nemojte se libiti da potražite informacije kao i mišljenje stručnjaka. Izgled vašeg profila možete korigovati uz pomoć operacije nosa, s tim što sitne nepravilnosti na nosu, bradi, čelu ili na ustima možete rešiti uz pomoć botoksa. Ove intervencije nemojte da radite ishitreno i zbog trenutnog nezadovoljstva. Kada se odlučite za neku od ovih intervencija, obavezno nađite proverenog stručnjaka koji će uz minimalne korekcije učiniti da zablistate u punom sjaju.

Za kraj treba da znate da je svaka žena lepa sama po sebi. Osnovna briga o sebi spolja i iznutra učiniće dosta za vaše samopouzdanje.

IZVOR: VESTI-ONLINE

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here